SKECHERS

Sneakers med Memory foam är för dig som vill göra dina fötter en extra stor tjänst. Den avancerade skumsulan formar sig efter din fot vilket ger maximal komfort när du har dina skor på. Dessutom ger skumsulorna bra stöd, och det kommer speciellt till sin rätt när du använder memory foam-skorna till fysisk aktivitet. I sortimentet hittar du tränings- och fritidsskor, så du alltid kan hitta skor till ditt behov.
Dom flesta modeller är rymliga i lästen och ovanmaterialet är mycket mjuk och stretchigt, vilket gör att det passar många fötter. Har du breda fötter är skechers ett utmärkt val då dom är mycket följsamma i materialet. Välkomna in och testa Skechers nya modeller med Arch fit.

Skechers Arch Fit

Arch fit innersulan är utvecklad av ortopeder samt att man har gjort 120 000 fotscanningar för att nå detta resultat. Man har även samlat in 20 års data. Innersula är skapad och utvecklad i samarbete med ortopediska kirurger i USA.

Du känner igen Skechers Arch Fit genom märkningen "Arch Fit" på yttersulan och på märkningen även inne i skon.


Skechers dam

 
 

Skechers herr

 

Skechers M max cushioning Navy

Skechers sneakers för löpning och långa promenader. kraftigare sula som ger bra stötdämpning och energiåtergivning med Skechers GOrun Max Cushioning Elite. Här får du en design optimerad för löpning med mycket hög komfort på en ULTRA GO-plattform. Rymlig i storleken.
41 - 46


 

Skechers M Arch Fit black/white

Sneakers med stödjande komfort och sportig stil med Arch fit. Ovandelen är i mjuk textilmesch och skon har snörning. Här får du en sportig och avslappnad sneakers med hög komfort för vardagen. Mellansulan ger stötdämpning och skon har en Arch Fit dämpande innersula som är uttagbar. Finns även i blå.
41 - 46


 

Skechers M Ingram Brexie Navy

Skechers sneakers med snörning. Mjuk stötdämpande memory foam-sula. Följsamt strechigt yttermaterial för fin passform. Lätt PU sula.
41 - 46


Skechers Mens Equalizer 3.0 Black

En mycket populär loufersmodell från Skechers.
Mjuk memoryfoam-sula som formar sig efter foten, lätt modell med luftig mesh i ovanmaterialet.
Finns även i färg Navy.
41 - 45