GRANINGE

 

Graninge Storsola Svart

Vandringskänga i skinn av hög kvalitét. Grantex-membran som är vattenavvisande.
Storlek 36 - 46


Graninge Offerdal Brun

Vandringskänga i skinn av hög kvalitét. Grantex-membran som är vattenavvisande.
Storlek 36 - 46

Graninge Aspås Svart

Vandringssko med Boa-knäppning. Grantex-membran som är vattenavvisande.
Storlek 40 - 46


Graninge Hemavan Green

Graningekänga med Grantex, vattenfrånstötande membran. Vibram-sula med följsam stötdämpande yttersula. Snörning.                                                                      37-41                                                                                  

 
 

Graninge Mörsil Ljus-och mörkgrå

Vandringskänga, mjuk och lätt. Mycket följsam och lätt känga med yttermaterial av nubuck. Grantex-membran som är vattenfrånstötande. Vibramsula för bästa grepp.
Storlek 36 - 46

Graninge Lontra brun

Stabil - bred skinnsko - hög komfort. Snörning. Yttermaterial av skinn. Vibramsula för bästa grepp. Grantex-membran som är vattenavvisande.
Storlek: 40 - 46


Graninge Kallax Loufer

Graninge skinnloufer - bred läst - hög komfort.  Grantex-membran som är vattenavvisande.
Storlek: 40 - 46


 

Det svenska outdoormärket passar dig som värdesätter hög kvalitet och god funktion. Ända sedan år 1951 har Graninge skapat stövlar, skor och kängor vilka utmärker sig med en god passform, höga slitstyrka, rejäla sömmar, en robust finish samt funktioner som ger foten och vristen det stöd som behövs. Graninge kängor är komfortabla att bära och även om skorna är rejäla är vikten låg. När du väljer en Graninge känga får du kort sagt en sko med hög slitstyrka anpassad för det Skandinaviska klimatet. Dessutom får du ett högklassigt hantverk in i minsta söm. Kängorna finns med både höga och låga skaft.

Graninge är valet för dig som söker ett par kängor av hög kvalitet. Älskar du friluftsliv, outdooräventyr och att vandra så vet du att ett par bra skor är a och o. I Graninges sortiment finner du ett stort urval av rejäla kängor med både höga och låga skaft. Med rätt skor på fötterna är du skyddad mot både kyla och väta och kan njuta till fullo av naturen. Hitta kängorna för dig redan i dag. Dessutom är kängorna så snygga att man gärna även bär dem även till vardags. Graninge är det svenska märket som håller för all form av väderlek.