Icebug Rover WBUGrip GTX
Ut och njut av skogen - med rätt skor på fötterna
 Rover WBUGrip GTX är en av Icebugs allra mest mångsidiga skor, som med sin kombination av grepp (19 dynamiska dubbar av karbidstål), komfort och vattentäthet går att använda för en rad olika aktiviteter, som promenader och långa löpturer i alla väder och på alla typer av underlag. Överdelen i bluesign-certifierad polyester mesh gör den både slitstark och mjuk samtidigt som Gore-Tex membranet håller foten torr även när det är blött. Snörsystemet Boa Fit system, i kombination med den vadderade hälkappan skapar en passform som är skön och anpassad efter foten. Mellansulan är vridstyv  
och avlastar foten på ojämna underlag. Den har full dämpning och hög komfortgrad.
GORE-TEX®
Det vattentäta membranet från GORE-TEX® gör skorna vattentäta, samtidigt som det släpper igenom fukt inifrån och därmed håller dina fötter torra även när det är blött ute.

GREPPET
Yttersulan är en gummisula utrustad med 19 dynamiska BUGrip®-dubbar i karbidstål – för att du ska kunna vara utomhus oavsett vilket väder vintern bjuder på! Sulan ger ett perfekt grepp på både is, hala stenar och rötter.

PASSFORMEN
Rover är försedd med snörningssystem från BOA, vilket ger en jämn snörning som formar sig och fördelar trycket runt din fot och vrist och dessutom ser till att snörningen håller sig på plats.