Icebug Metro BUgrip Svart 

Metro2 BUGrip är Icebugs mest sålda vintersko – och världens mest sålda dubbade sko. Varför? Svaret är egentligen enkelt. Med Metro får du marknadens bästa grepp – och en väldigt skön vintersko. De 16 dynamiska dubbarna i karbidstål håller dig på benen över vilka isfläckar som helst och du kan många långa mil på asfalt utan att behöva oroa dig för att dubbarna slits ut. Den långa dragkedjan på sidan av skon gör skon lätt att ta på och den bekväma och rymliga lästen gör vinterpromenaderna till ett rent nöje!

Mjuk och elastisk neoprene i skaftet ger stöd och värme åt vristen. Dynamiska dubbar ger en säker känsla på is. Samtidigt är det problemfritt att gå på asfalt och andra hårda ytor, då karbidstålsdubbarna trycks in av kroppsvikten och gummidubbarna tar vid. Vridstyv sula med rull ger foten god anatomisk rörelse och den bekväma lästen är specialutvecklad för nordiska fötter.

Förstärkningen längs sulkanten är lättskött och vattentät. Överdel i vattenavvisande mocka, med bälg på insidan av dragkedjan, håller snö och slask ute.

God synlighet i höst- och vintermörkret med reflexdetaljer. Isolerande sula och fleecefoder ger komfortzon ner till -20°c. En mycket bra vinterkänga, där det enastående allroundgreppet är kronan på verket.
Vikt:0.91kg